Köp Thuja Smaragd direkt från vår odling i Holland då är du säker på att du får den allra bästa kvalitén! Inga tunna träd men tjocka thujor direkt från odlingen.

Sedan några år erbjuder vi möjligheten för svenskar att köpa thujor direkt från vår odling i Holland. Den största fördelen är inte bara att du kan ’hoppa över’ trädgårdscentra, men även att du får mycket färska thujor levererade. I många fall har en thuja som vi levererar inte varit ur marken mer än 2 dagar innan den planteras någonstans i Sverige igen.

thuja_smaragd_200cmNästa leverans: Mars 2017

Våra kunder blir ofta förvånade när de får våra thujor. Sådana tjocka thujor hade de inte väntat sig. Vilken kvalité!

Snabb leverans till ett konkurrenskraftigt pris

Thuja Smaragd på vår OdlingGenom ett klokt transportsystem levereras våra thujor med hemtransport i hela Sverige flera gånger per vecka nu i vår. I och med att vi lastar smaragdthujor direkt från odlingen och levererar direkt till slutanvändarna lyckas vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser.
En thuja som levererats direkt från vår odling kostar bara en bråkdel av priset i ett trädgårdscentrum som till exempel Plantagen. Förutom i Sverige, levererar vi även thujor i Norge och Danmark.

Köpa levande växter online från ett annat land.

Thuja Smaragd 225cm
Thuja Smaragd 225cm

Naturligtvis kan vi föreställa oss att du är skeptisk för vad du får när du köper en levande handelsvara som till exempel en thuja från utlandet. Det förstår vi mycket väl. Därför försöker vi vara så transparanta som möjligt med allt vi kan berätta om thujor. Tyvärr ser vi allt fler andra firmor som strular till det genom att dumpa mycket billiga thujor av dålig kvalité på marknaden. Vi försöker urskilja oss genom att vara så uppriktiga som möjligt om vårt arbetssätt. Vi använder många videofilmer och foton för att bevisa detta. Vi erbjuder även möjligheten att betala thujorna efter leverans, alltså efter du sett dem. På så sätt löper du inte någon som helst risk.

Well done!Gratis leverans i Sverige: minimum antal thujor

Vi levererar thujor gratis söder om linjen Karlstad – Uppsala. Tyvärr kan vi inte köra en omväg på 20 mil för några thujor i ett så stort land som Sverige. Därför har vi ett minimum köp på 25 stycken (10-12 meter häck). För att ändå få thujor levererade beställer andra kunder tillsammans med släktingar och bekanta. På så sätt når de ändå det minimala antalet thujor.

Garanti på levererade thujor

Eftersom våra thujor är omplanterade flera gånger är rötterna mycket utvecklade. Därför är chansen mycket liten att det finns thujor som dör. I vår broschyr kan du läsa mer om vårt garantisystem.

thuja guide downloadReferenser från tidigare kunder

Mer än 50 % av alla våra nya kunder köper på rekommendation av våra tidigare kunder. Bättre reklam kan vi inte få. Kontakta oss om du vill veta om det finns thujor från vår thujaodling planterade i närheten av dig.

Kontakta oss på mail

Om du har fler frågor angående Thuja Smaragd kan du självklart ringa oss. Vi föredrar att prata engelska men lär oss nu att prata svenska. Du kan också skicka ett mail med dina frågor till: info@thujasmaragd.se